sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Koirien kujeet kylpylässä - Laaban täytti kolme vuotta!

Koirien kujeet vieraili tällä kertaa koirien omassa kylpylässä. Laabanille oli luvattu kylpyläloma kolmivuotispäivän kunniaksi. Vesipetoheelerimme - ihan pienellä avustuksella ; ) pääsivät kokeilemaan talviuintitaitojaan. Vesi ei pelottanut kuntouimareitamme ollenkaan, mutta ne rampit -ne vasta outoja olivat luonnonrantoihin tottuneille!

Pallot oli kova sana ja hyvä houkutus (sekä isäntäväki altaan toisessa päässä...) laskeutua outoa ramppia veteen asti. Puoli tuntia meni kuin kohisten, pojat uivat kilvan ja rinnan pallojen kanssa ja ilman. Tänne tullaan toistekin!

Laaban edestä...

... ja Laaban takaa. Nousu vedestä, eikä koira makaa :D.

Rullen taidonnäyte: "Voimakkaat uintiliikkeet", sanoi uintiohjaajamme. Allas oli hallussa, kunhan sinne tohti mennä... Voimakkaasti ja määrätietoisesti edettiin emännän suuntaan.

Pallot noudettu onnistuneesti, johon ravistelut päälle. Komitea on vastassa varmistamassa ettei toinen huku - tai oikeasti vastaanottamassa MUN palloa.

Uinnin päätteeksi fööniin. Laaban ei välttämättä välitä toimenpiteestä: "Päästä Ville irti, kuivuuhan sitä muutenkin!! APUA!" (Kieltämättä, näyttää aika karmeelta..., toim.huom.).

Rulle suhtautuu rullemaisen nöyrästi ja rauhallisesti kuivatukseen. Pikkuinenhan on kuin uitettu koira : ).

Ei kommentteja: